EL NOU REPTE

EL NOU REPTE

dimecres, 5 de maig del 2010

TERCERA ETAPA

L’etapa d’avui ha estat amb diferència l’etapa més dura de les tres que s’han disputat, ha estat llarga, mes de 100 km, amb un desnivell acumulat de mes de 1600 metres i amb una punta d’alçada de 2200 metres, el que oferia uns paisatges impressionants.

La duresa d’avui ha permès que l’Heras es poses al davant de la classificació, encara que també ha fet que molta gent abandones amb molts problemes físics, vòmits, marejos, problemes que no han tingut cap dels tres, que encara que molt cansats, continuen forts. S’ha de destacar en Quim que continua en un nivells físic molt bó i l’hi permet estat a la posició 89 de la classificació, en Pere es manté sobre el 167 i en Josep al 261 per les voltes del primer dia.

Avui l’etapa ha estat marató, o sigui que s’han arrossegat amb equipatge per passar la nit al ras i l’avituallament de demà.

A la foto que m’han enviat avui es veu que aquesta nit serà “durilla” i després de la pallissa d’avui i la que els hi espera demà, (les seves previsions són de fer-la en unes 12 hores, si, si 12 hores !!!!!!!) si demà va bé, l’etapa de divendres serà un passeig per arribar a l’hotel.




Avui també han destacat el companyerisme que troben a la prova. Si repasseu les darreres entrades de’n Pere al blog, anomena a un grup amb el que comparteixen mecànic, en Marc Trayer, l’Oriol Morata, en Xevi Ferrer i en Milton Ramos, si mireu les classificacions es troben entre els deu primers i en canvi sempre estan a punt de donar un cop de mà o aconsellar qualsevol aspecte tècnic.

Demà la segona part de l'etapa marató,
ETAPA 4
BOULMANE - TOUNDOUT
135 Quilòmetres cronometrats amb 1400 mts de desnivell acumulat





L’etapa més llarga que s’ha fet mai a una Titan, comença amb una serie de pistes paral.leles, i passant per algun poble on han d’estar atents per trobar la ruta correcte. Després hi ha una punta al km 52 que a en Pere ja l’hi feia por abans de sortir, desnivells de 500 mts en 4 quilometres (no hi entenc gaira, peró diria que és un desnivells del 10%).
La ruta segueix per un pedregal a un oued i finalment amb rampes de baixada fins a meta.




Per acabar, podeu veure un parell d'enllaços del resum de la segona etapa emés per teledeporte, la qualitat no és molt bona, peró no he trobat res més.


http://www.youtube.com/watch?v=N3wo3MFFU8M&feature=channel

http://www.youtube.com/watch?v=cBdnaE7vKe4&feature=channel

3 comentaris:

Jordi Marina ha dit...

Això ja està nois!!!

Superada aquesta proba la resta és bufar i fer ampolles!!!

Ah!!! i sobre tot... a gaudir!!!!

Anònim ha dit...

Ànims nois, que si supereu l'etapa d'avui ja ho teniu!! Sou uns cracks

Una abraçada
Perxi

EDU ha dit...

ja ho teniu¡¡¡¡
sous COLLONUTSSSSS