EL NOU REPTE

EL NOU REPTE

dijous, 6 de maig del 2010

QUARTA ETAPA

Avui no he pogut parlar amb en Pere, per tant no sé exactament com ha anat l’etapa (precisament a la mes complicada) per tant ens haurem de regir per la informació subministrada per la web oficial de la Titan.

Avui es disputava la segona part de l’etapa marató i una de les mes dures de la Titan. En Quim ha arribat a la posició 82 amb 7:08, en Pere a la 152 amb un temps de 8:18 i en Josep a la 193 amb 9:12. Avui deu haver saltat molta gent, nomes hi ha 293 entrades a la classificació, (varen començar 339 tius)

Només puc penjar una foto rebuda ahir molt tard amb el sac per passar aquesta passada nit al ras.




Demà es disputa la darrera etapa

ETAPA
TOUNDOUT - OUARZAZATE
55 Quilòmetres cronometrats + 11 d’enllaç amb 400 mts de desnivell acumulat




Una etapa curta i senzilla, la única dificultat és una pendent d’1,5 km, la resta, baixades suaus, fins a final d’etapa i enllaç per asfalt fins l’hotel.

No sé com han arribat avui, però no hauria de suposar dificultat per assolir l’objectiu final.
Avui està vist que no hi ha res que funcioni, vàren canviar l'horari d'emisio del resum de Teledeporte. El "tiu" que ho penjava al youtube se'l deu haver perdut i no ho ha fet.
Ho sento peró no he trobat cap video de l'etapa d'ahir.
Tindrem que esperar el resum en directe de dissabte.
Per acabar voldria dir que un grup de Llagostera anirem a l'aeroport de BCN per rebre als Titaneros com es mereixen. Tene previst fer-ho el dissabte a les 14:00 hores.
Salut.

1 comentari:

Neia ha dit...

Hi he pogut parlar poc menys de 2 minuts, pq se l'hi ha acabat la bateria del mòvil. Estàven molt contents per haver acabat l'etapa. Han atravessat el riu vàries vegades. S'han trobat amb molta pedra, aigua, baixades molt guapes i pujades encara més.

En Pere estava molt content d'haver-la acabat, pq diu que molta gent s'ha quedat pel camí.

De fet, podem estar orgullosos. Acabo de veure el reportatge pel teledeporte, i fa por veure com han arribat alguns dels ciclistes més experimentats....
No em vull imaginar en quines condicions ells.... buff!!

Neia