EL NOU REPTE

EL NOU REPTE

diumenge, 2 de maig del 2010

L’AVENTURA TORNA A COMENÇAR.

Ara fa un any, quant un grup vàrem anar a Barcelona a rebre als titaneros a l’aeroport, recordo que els vaig preguntar mig en broma si ja havien formalitzar la inscripció de la cursa del 2010. Tots tres varen mirar-me com si m’hagues begut l’enteniment, no volien ni sentir-ne parlar de sol i sorra, però n’estava segur que repetirien, i així ha estat.

Varen trigar a decidir-ho, al menys en Pere, seguint les entrades al blog, no se’n parla fins el mes de Desembre, però quan enganxa el cuc de l’aventura, els reptes van canviant i els objectius són cada vegada mes ambiciosos i aquest any ja saben perfectament on es posen i si es fa es per que agrada i molt. Podeu tenir per segur que encara en faran alguna de mes grossa. (sempre que el cos i la butxaca aguantin)

Esportivament, els objectius per aquest any són els mateixos que l’any passat, la satisfacció de poder acabar.

Be, anem per feina, com ja sabeu per el blog, en Josep va marxar per carretera amb el mecànic del grup i el Quim i en Pere han sortit aquest matí amb destí a la ciutat de Erfoud per tal de retirar les bicicletes i passar les verificacions.

Demà al matí toca diana a les 5:00 del mati, a les 6:00 hi ha el repartiment obligatori d’aigua, com a mínim 3 litres, control de firmes a les 6:30 i a les 7:00 comença l’etapa.

PRIMERA ETAPA

Demà comença la primera etapa Maadid-M’Cissi, de més de 98 quilòmetres, una etapa llarga però relativament senzilla, amb un desnivell acumulat de 460 metres, amb una zona de dunes al principi, pistes rapides amb força pedres i una mica de navegació al final.

L’altimetria és aquesta:





En els propers dies aniré actualitzant les entrades, en la mesura que sigui possible, m’aniran posant al corrent telefònicament amb la informació de l’etapa i si fora possible amb alguna fotografia. Be, ja veurem com podem mantenir-vos informats.

NOTA:



Estava acabant de redactar el texte quan m'ha arribat la primera fotografia, no hi ha texte peró sembla el brefing d'avui.

2 comentaris:

nikabike ha dit...

MOLTA SORT COMPANYS!!!! Espero que gaudiu i que vingueu amb ganes d'explicar-ho!!!! Molts ànims!!!!!

Jordi Marina ha dit...

Vinga màquines...com ha anat el dia!?!?!?!?