EL NOU REPTE

EL NOU REPTE

dijous, 29 d’abril del 2010

MARXEM

Ja estem a punt.

Ho tenim tot preparat. Les bicicletes ja són al Marroc. Tenim les maletes quasi ben plenes, molts de nervis i molta il•lusió.
Només ens queda esperar a que diumenge surti el nostre avió. Seran dos dies molt llargs. Sense haver d’entrenar, amb totes les coses ja preparades, ja no sabem que més fer.
Aquesta tarda en Joan, el nostre mecànic acabava de carregar els recanvis al cotxe d’assistència.



Ell i en Josep marxen demà al matí per carretera. Els espera un llarg viatge fins Algesires, embarcar el cotxe, baixar a Ceuta i després un altre llarg trajecte fins Erfoud.
Hem creat un grup de 7 participants on compartirem mecànic, experiències, les estones de patiment i també les de rauxa, que també hi ha temps per tot. Els nostres companys de grup són en Marc Trayer, l’Oriol Morata, en Xevi Ferrer i en Milton Ramos. Tots ells amb molta experiència en curses i amb molta força a les cames. De ben segur si no hi ha cap imprevist algun d’ells estarà molt a prop del podi.

I què farem nosaltres? Doncs el primer i únic objectiu es acabar. No valen les referències de la classificació de l’any passat, ja que aquest any hi ha el 50% mes de participants. A mesura que passin els dies i les etapes ja veurem on ens posa la carrera.

Des d'allà ens serà molt difícil de comunicar-nos amb l'“aquí”, no tots els dies tindrem cobertura telefònica i molt menys internet, però intentarem fer-vos arribar una crònica diària. D’això se n'encarregarà en Robertp, que ja ens va fer aquest favor l’any passat i aquest any ha accedit a tornar-hi. Nosaltres li enviarem una crònica diària i ell se'n cuidarà d'editar el blog i de fer-nos arribar els vostres missatges d’ànims.

Gràcies Robertp.

Res més, penjo el vídeo de 4 minuts de l’any passat per refrescar una mica la memòria.




A10................Fins aviat.

6 comentaris:

Noe SLopes ha dit...

Ánimos a todos los componentes del equipo. Seguro que disfrutareis mucho y lo hareis muy bien.
Suerte y a disfrutar.

Jordi Marina ha dit...

Canya nois!!!

A deixar ben al el pavelló del BTT Llagostera!!!

Guillem ha dit...

Que vagi tot molt bé!!!

A gaudir de tot!!

Esperem cròniques amb força fotos

EDU ha dit...

HOLA PERE
us desitjo molta sort, i sobre tot que disfruteu, us seguire cada dia
Salut
Edu (Pepsi)
http://edu1968.blogspot.com/

Pere ha dit...

Ok: Us farem cas i ens ho pasarem molt bé, disfruterem molt, deixerem el pavelló ben alt i farem croniques i fotos xules.


Fins aviat.

A10.

nikabike ha dit...

MOLTA SORT COMPANYS!! JA EXPLICAREU!!!!!!