EL NOU REPTE

EL NOU REPTE

dijous, 12 de maig del 2011

QUARTA ETAPA: OUT EL HAJ - DEBDOU

Hola a tothom, avui he pogut reprendre la comunicació tot semble que va be. En Pere estava animat, i amb forces per acabar. M'ha posat al corrent una mica més sobre l'accident d'ahir i sembla que el noi es va fer força mal a la cara, el varen evacuar a un hospital de la zona i al necessitar cirurgia reconstructora, el varen evacuar a Melilla a la tarda. Pràcticament varen estar 1 hora amb ell fins que va arribar un vehicle d'assistència mèdica i el varen evacuar.

Peró la cursa continua i avui en teoria havia de ser l'etapa més dura que es disputava a terres marroquines, 102 quilòmetres en total que s'han cobert en 5:06 hores, entrant en Pere a la posició 220. A la pràctica i segons ell no ho ha estat tant, tret d'un tram d'un parell de quilòmetres amb molta pedra.

També hi havia un tram de navegació i molta gent s'ha perdut (uns 150 tius), en Pere, fent una bona utilització del GPS l'ha encertat, encara que al final han arribat molts amb el mateix temps, ja que els que s'han perdut han utilitzat asfalt fora de la ruta establerta. Aquest fet a provocat que algun equip presentes reclamacions a la direcció de cursa. Veurem com acaba.

Cal destacar també "l'esperit de competició" (per dir alguna cosa) de molts participants baixant a tota bufa per camins de cabres o esprintant amb en Pere per entrar en el lloc 219 en lloc del 220 (??)

Com podeu veure, avui la conversa ha estat una mica més llarga i crec que us interessa més aixó que classificacions generals i les bufetades que es foten per la part de dalt de la classificació.

Demà és una etapa de transició, curta i senzilla, la única dificultat serà al final desmuntar la bici per embarcar-les cap a la península. Peró d'això ja en parlarem demà.

No he trobat cap resum de la tercera etapa al youtube, ahir E3 no va emetre resum per problemes técnis, per tant ho deixem aqui i fins demà.