EL NOU REPTE

EL NOU REPTE

divendres, 13 de maig del 2011

QUARTA ETAPA: OUT EL HAJ - DABDOU

CINQUENA ETAPA: DABDOU - TAOURIT

Primer voldria demanar disculpes per no haver fet la crònica d'ahir, no va ser culpa meva, el servidor del blog, blogger, ens va deixar sense servei des d'ahir al vespre (20 segons abans de penjar el resum de l'etapa), fins avui a aquesta tarda.

Pel que fa a la quarta etapa, l'organització la pintava com la més dura en terres marroquines de tota la cursa. Finalment, i ahir si que vaig poder parlar una bona estona amb en Pere, no ho va ser tant, tret d'un tram d'un parell de quilòmetres amb molta pedra i un tram de navegació en el que molta gent es va perdre. En aquest tram i fent un bon us del GPS, ell i un gallec que es va acoblar, varen encertar la ruta correcte i el varen superar sense problemes.

La gent que es va perdre (uns 150 "tius") varen rodar per pistes fora del recorregut establert i d'aquesta manera compensaven el temps perdut. Aquest fet, va provocar que algun equip interposes reclamacions, veurem com acaba.

També em va donar més informació de l'accident que va patir dimecres un company de Tarragona amb el que rodaven junts. L'accident fa ser fort, i es varen esperar més d'1 hora que arribessin els serveis médics de l'organització i l'evaquessin a un centre hospitalari local on després d'avaluar les lesions i pel fet de necessitar cirurgia reconstrutiva facial, varen decidir evacuar-lo cap a Melilla.

Tornant a la duresa de la prova, i segons la seva opinió, aquest any no es tant dur com l'any passat, dos dies han fet mitjanes de més de 20 km/h, mentre que l'any anterior no passaven de 18. Un dels motius pot ser que ha fet menys calor.

Un altre punt que l'hi sobtava d'aquest any és que la gent va més a sac, al final de l'etapa de dijous es baixaven 15 kms de trialeres complicades amb molta pedra i molts baixaven a tota bufa, jugant-se el físic. Un altre exemple, el seu final d'etapa de dijous, que per cert va entrar el 220 amb 5:06 hores de cursa, doncs l'hi varen esprintar el lloc 219 allò que dius, val la pena?

En quant a l'etapa d'avui divendres no tinc massa informació, només l'oficial. Ha entrat en el lloc 204 amb un temps de 2:3o hores. Ha estat una etapa curta i senzilla i la única complicació era que s'havien de desmuntar la bicicleta per embarcar-les cap a la Península per disputar demà en terres andaluses l'etapa més dura de la cursa. També tinc entès que els corredors passen la nit al vaixell. Esperem que no es maregin.

Jo ahir després de parlar amb ell el vaig veure fort i amb moltes possibilitats d'acabar la seva tercera Titan. ENDAVANT.

Adjunto un enllaç del resum de la 4ª etapa de TDP. Aquest any no tinc ni una fotografia, ... i sembla que tothom ha tingut molts problemes amb les comunicacions, televisions incloses.

http://www.youtube.com/watch?v=TxzLei5J5M4

1 comentari:

nikabike ha dit...

Bé, Pere bé!!! Et seguim enviant molta energia des de terres catalanes. Ànim, força, cap i gas!!!!!!!!!!!!!

Merci x les cròniques, company ;-)