EL NOU REPTE

EL NOU REPTE

dimarts, 28 d’abril del 2009

SEGONA JORNADA

Primer hem de dir que avui no hem pogut comunicar amb els "africans", ja vàrem avisar que a l'etapa marató l'organització no muntaria les cobertures de mòbil, per tant haurem de fer el resum amb la informació publicada a la pàgina oficial de la TITAN.
Primer dir que ja ahir els varen avisar que l'etapa d'avui seria 26 kilòmetres més llarga degut a la crescuda d'un riu que no podrien travessar i s'hauria de donar una volta considerable fina arribar a un pont. Finalment l'etapa ha estat de 115 kilòmetres molt durs. En un principi han hagut de superar una zona de dunes carregant les bicicletes durant 800 metres. A partir d'aquí un tram de navegació complicat que ha disseminat a la majoria dels participants.
L'etapa l'ha guanyat l'Israel Nuñez amb un temps de 4:51 hores, en Pep, en Quim i en Pere han acabat en els llocs 141, 142 i 143 a 3:50 hores dels primers, (això vol dir que han estat 8:45 hores pedalant,... uff)
Avui no hi ha classificació general, ja que sumarà el temps de demà que és la segona jornada de la marató.
Esperem poder parlar demà amb ells per que ens facin cinc céntims d'aquests dos dies i saber com es troben físicament per afrontar l'etapa 3 que serà la més dura del raid.

"ETAPA 2 --JORNADA 2 - 29/04/2009
BOU-RBIA - TLIT


Desnivell de sortida: 1018 metres
Desnivell d'arribada: 860 metres
Cota màxima: 1328 metres
Cota mínima: 748 metres
Longitud total: 117,8 kilòmetres d'especial
Navegació: Mínima.
Terreny: Zona tècnica, pedres i pistes.
Dificultat: Mitjana-Alta

Segon sector de la marató, un començament muntanyós, en pujada, sense grans rampes però per pistes tècniques. S'arriva a una mina a cel obert des d'on surt una pista. Durant molts kilòmetres es va creuant un riu de costat a costat fins travessar un poble i agafar una pista diferent, estreta i amb pedres i no molt clara. L'etapa s'acaba amb una pista paralela a una carretera en construcció fins arribar al campament i les "comoditats" normals de la cursa.

5 comentaris:

Jordis ha dit...

Que no corrin tant i que es reservin una mica (que facin més fotos que llavors les voldrem veure totes).

Anim pels tres titans.

Jordi.

Anònim ha dit...

i lo que fant patir tots 3! Això no es pot aguantar!!


Neia

OLGA ha dit...

Només de veure el resum per TV ja m`entra la bufera...!!! Per cert Quim, se´t va veure de refilón fent el xafarder entre les bicis el dia abans de començar...!!! Per cert....tinc el xoriç a punt per fotra-li una bona queixaladaaaa...!!! Us el guardo per la tornadaaa...!!!
Petonarros a tots tres.

Olga.

Ramón i Rosa ha dit...

Ei això si!!!estan fets uns kracs.
Neia,esta fort en Pere eh!!!!!!

Anònim ha dit...

Uff! No sé que dir-vos, això cada dia que pasa és més difícil! Espero que acabin demà i se'n vegin en cor de tirar demà passat.
Ànims i força!

Neia