EL NOU REPTE

EL NOU REPTE

divendres, 7 d’octubre del 2011

+QUEBICI

Quant faltaven pocs dies per començar la meva primera Titan Desert, havíem de buscar un fisioterapeuta per què ens reparés les cames al acabar les etapes.
Ja era tard i no en vàrem trobar cap que tingués places lliures. Només un, en Jordi Carreras, ens va dir que si arribàvem molt apurats ens donaria un cop de mà.
I així va ser, a la tercera etapa tenia les cames tant carregades que quasi no podia caminar, i en Jordi em va fer un repàs de cames que em va permetre acabar la quarta i cinquena etapa sense gaires problemes musculars.

Hem coincidit en les tres Titans que he participat, i ara ja es el fisio més estimat i sol·licitat del campament, fins al punt que any darrera any ha de limitar el nombre de corredors que el volen contractar.




Per poder donar servei a tots els participants que ho desitgin, en Jordi ha creat +QUEBICI, una estructura de serveis integrals a la competició.

Integral?? Sí, perquè el primer que ha fet es buscar-se un bon soci per aquesta aventura, la Fàtima Blázquez (llegiu el currículum aqui i aqui), que serà la persona que s’ocuparà d’assessorar en com afrontar l’entrenament i la nutrició, consells de com afrontar les curses, com descansar, com recuperar-se, etc.
A la Fàtima també la conec, a part de ser un tros de ciclista, sap aconsellar, planificar, motivar i us recolzarà en tot moment en el dia a dia del vostre entrenament o en les vostres curses. Us ajudarà a assolir aquell repte que teniu al cap o simplement a agafar el nivell de forma física que desitgeu.

Integral?? Sí, per què ha sabut involucrar les millors botigues de ciclisme en aquest projecte: Radikal Bikes , Golden Bikes, Tona Bikes, Otero, Zeebra, Trideporte són algunes de les que ja s’hi han sumat.
Aquestes botigues seran les que donaran assistència mecànica a les diferents curses on +QUEBICI estigui present. Però també, us faran el manteniment de la bici abans i després de la prova o cursa que hagueu contractat.

Integral? Sí, per que des de +QUEBICI podeu inscriure-us a un bon nombre de carreres beneficiant-vos dels preus. A la web hi trobareu les curses i els packs d’inscripció.


Amb aquesta gent tot serà +QUE FACIL.