EL NOU REPTE

EL NOU REPTE

dimecres, 31 d’agost del 2011

COSES DE FAMILIA



Quan tenia 8 o 9 anys els reis em varen portar una bicicleta de carretera amb rodes molt petites. A partir d’aquell moment vaig començar a sortir amb bici amb el meu pare; va ser un gran aficionat al ciclisme i la persona que em va fer agafar aquesta follia. Ens fotiem un fart de pujar Sant Grau, Romanya, La Ganga, Sta Pellaia, etc., etc...

Molts anys més tard, quan vaig descobrir el Btt, vaig començar a coincidir amb el meu tio Josep. Moltes rutes per l’Ardenya i excursions per tot Catalunya amb alforges, per acabar participant junts a la Titan Desert 2010.

Desprès va arribar la Berta; em vaig esperar que complís els 5 anys i la vaig inscriure a una cursa btt per infants. Al cap de 3 anys ja era campiona del Caixa Girona. Ara ja no corre però de tant en tant encara fem alguna marxa popular junts.

En Biel va començar als 6 anys en una marxa popular, però això no li va massa i prefereix el BMX.

També he coincidit molt amb en Dani, el meu cosí i fill del tio Josep i amb els meus cosins Josep i Marc també hem fet alguna sortida Btt i tenim pendent fer-ne alguna de grossa amb la flaca.

I avui, amb l’Alex, el meu germà petit. Ens portem 15 anys i encara no havíem sortit mai junts. Però no per res raro, eh??? Només, per que avui s’estrenava en aquest món del ciclisme..... i m’ha fet suar de valent.
Té un any per preparar el seu repte i jo l’ajudaré tot el que pugui amb el tema bici.







Coses de família.

1 comentari:

joan babot ha dit...

Una familia muy deportista, a tu hermano conociéndote seguro que lo llevaras a buen puerto.