EL NOU REPTE

EL NOU REPTE

dilluns, 9 de maig del 2011

TITAN DESERT 2011

PRIMERA ETAPA: ERFOUD MAADID - BOUDRID

Hola, a tothom, sóc Robert i com altres anys, m'han demanat actualitzar el blog d'en Pere amb les darreres notícies de la seva participació a la Titan i espero que per la gent que el segueix sigui un eina prou bona per mantenir-vos al dia amb les darreres noticies.
L'edició d'enguany ha començat fort, una etapa llarga, de 87 quilòmetres. El temps d'en Pere ha estat de més de 5:45 hores, a 1.45 de Roberto Heras i a la posició 168 (de 500 !!!)
Em parlat per telèfon i m'ha comentat que el terreny era difícil, primer amb un tram de dunes d'1,5 quilometres i després per pistes amb molta pedra, molt dolorós pels canells, i amb molt de vent. Per acabar de rematar-ho els que han arribat més tard han patit una forta tempesta d'aigua, malgrat tot deia que estava fort de cames per afrontar les properes etapes.
A en Joan Pujolar la tempesta d’aigua l’ha enganxat de ple i ha arribat 1,5 hores després de’n Pere.
També m'ha comentat que avui, degut a les característiques de les pistes no ha pogut fer fotos, però ha promès que me'n farà arribar alguna per anar-les penjant.
Demà corren la primera part de l’etapa marató, 103 quilòmetres i sense assistènices, o sigui que no se si podré parlar amb ell, ja veurem.

5 comentaris:

nikabike ha dit...

Gràcies x informar Robert!!
Pere!!!! Crack!!!!!!
Ànim i molta energia des de casa!!!!!

EDU ha dit...

Gracies per l info. ANIMS ALS COMPANYS!!!

EDU ha dit...

168 279 PERE Guino ARIAS 01:45:46 05:46:36 Master -51
anims pere!!! TENS UN MERIT IMPRESSIONAT!!! VAMOSSSSS!!!!

Jordis ha dit...

Qui dia passa any empeny!! Molta sort i a disfrutar!!!

Berta ha dit...

molt bé papa!!!!!