EL NOU REPTE

EL NOU REPTE

dimecres, 11 de maig del 2011

SEGONA ETAPA: BOULNID - TALSINT

Avui han corregut la primera part de l'etapa marató, mes de 103 km. de pistes prou bones i sense gaire dificultat, el temps d'en Pere ha estat de 5:22 hores i ha entrat en el lloc 240.

Com diem ha estat una etapa llarga però tranquil.la, amb pluja al principi que ha ajudat que la temperatura no pugés gaire i sobretot guardant forces per l'etapa de dimecres, que és molt llarga, 137 km i complicada.

Tot i això les coses no poden ser fàcils i ha tingut problemes al final amb una trencadissa de cadena.

Avui s'ha ajuntat a l'equip l'Eduard Ester i amb en Joan Pujolar, han rodat tota l'etapa junts. També cal dir que en Joan s'ha recuperat força de l'etapa d'ahir.

L'etapa era marató, per tant no han tingut ni assistències i "fisios" al final i s'havien de portar sacs i estris per passar la nit al campament, que per cert, l'organització no devia comptar el que ocupaven 400 i pico tius i varen haver d'ampliar el campament.

Encara que per telèfon es pot parlar mitjana bé amb els titaneros, el tema internet aquest any encara està molt verd, m'han enviat fotografies de l'etapa i del campament peró no han arribat ni per email ni per mms, per tant continuem sense tenir imatges personalitzades de la cursa.

El que si puc afagir és un enllaç del reportatge d'E3 de la primera etapa.

http://www.youtube.com/watch?v=KUk8rPmtvqg

Robert.