EL NOU REPTE

EL NOU REPTE

dissabte, 14 de maig del 2011

DARRERA ETAPA: ABLA - GRANADA

MOLT DURA, per ser la darrera etapa, ha estat molt i molt dura, llarga, més de 98 quilòmetres i més de 7 hores pedalant per unes rampes amb un desnivell acumulat superior als 2.000 metres, però tot això s'oblida quan arribes al final, i així ha estat.

S'ha complert l'objectiu, ACABAR.

La posició, temps parcials, etc, deixen de ser importants, s'ha creuat la meta, amb les cames dolorides peró amb un somriure d'orella a orella. Es l'aventura del desert. Després vindrà el relax, el sopar del vespre i la festa.

Altres anys quant s'acabava la prova en Pere sempre deia que era la última, no me'l havia cregut mai, aquesta any ho ha tornat a dir, i no ser perquè, aquesta vegada si que me'l crec.

Les properes entrades al blog, com altres anys les farà ell, amb molt més detall del que em pogut donar aquesta darrera setmana i espero que penjant les fotografies que segur que haurà fet.

Salut i pedals a tothom.

Robert

3 comentaris:

Jordi Marina ha dit...

Felicitats... finisher!!!

Jordis ha dit...

Enhorabona Pere per una titan més!!! Ara a fer bondat...

nikabike ha dit...

Felicitacions dobles..... als dos finishers... al Pere i al Robert!! Gràcies x mantindren's informats, t'hem llegit cada dia (menys un, jejeje) i ens feia molt contents saber que en Pere estava bé...
Pere!!!!! Crack!!!! Ja la tornes a tenir a la saca!!! 'anya que bé quin serà el Nou repte?? Fer-la ab una cama??? Pá trás? Descansa, recupera i gaudeix de la fita!!!!!!