EL NOU REPTE

EL NOU REPTE

diumenge, 28 de febrer de 2010

ELS 100 KM I RADIOSHACK

Avui havia quedat amb en Jordi Marina per anar a veure el caixa Girona a Fontcoberta.
La primera idea era passar per els Àngels, peró amb el refredat que porto ho em descarta’t.
Era el dia que en Jordi faria els seus primers 100 km per carretera. Hem anat fins a Fontcoberta a un ritme força altet, esmorzar de botifarra i cocacola i a veure la cursa.

L’ambient del Caixa Girona impressionant, moltisima gent i moltísims nens i nenes de les categories promoció.

A la tornada ens ho em tornat agafar amb ritme fins a Sarrià de Ter, després ja em baixat el ritme i fins a casa.I…el Radioshack que hi pinta?

Dons res, que aquesta setmana el diari esportiu El Nou publicava que l’equip de Lance Amstrong està buscant hotel per tot l’equip i naus industrials per tenir la base a Girona. El Garmin ja fa uns anys que hi tenen la seu i l’equip Cèrvelo de Carlos Sastre també busca local a Girona. Els últims dies també he trobat algun ciclista del BMC de Cadel Evans, la selecció francesa de carretera i molts i molts de clubs i equips d’arreu d’Europa. A tots aquest els hi hem de sumar les empreses que es dediquen a fer de guies per cicloturistes i els hotels que organitzen estades.

Tota aquesta gent trien Girona per el clima, per la orografia i per el “poc” volum de transit que hi ha.
Si algun dia deixen de venir no serà pas per que el canvi climàtic a deixat totes les carreteres amb un pam de neu, ni per que un sisme ens hagi aplanat totes les muntanyes.
El dia que deixin de venir serà per que estan cansats de punxar rodes per culpa de les gravilles i vidres que hi han a els vorals de les nostres carreteres.