EL NOU REPTE

EL NOU REPTE

dijous, 16 d’abril del 2009

AGENDA


De mica en mica anem tancant tasques.
Les bicicletes ja són a punt. Rodes noves, les cadenes i les transmissions tot just rodades una miqueta, els frens amb pastilles noves i ben repassats, els suports de road-books instal·lats, una neteja general i un bon engreix.
Sembla que ja no ens quedi feina i no és ben bé així.

Demà divendres a les 21h farem la presentació del nostre equip al casino llagosterenc.
Preparar això també ens ha dut una miqueta de feina. Hem gravat un vídeo on expliquem una miqueta la TITAN DESERT i el nostre repte.
No cal dir que esteu tots convidats.

Dissabte hem d’anar a Barcelona a pasar les verificacions tècniques de les bicicletes, entregar fitxes mèdiques, recollida de dorsals, desmuntar les bicicletes i empaquetar-les .
Hi haurà també un brífing on ens explicaran els horaris del vols, detalls d’última hora abans de la cursa, revisió de passaports etc…

I a tot això hi hem d’afegir els últims entrenaments. Ara ja son més suaus, però no abaixem la guàrdia. Aquest cap de setmana encara hem de sortir divendres, dissabte i diumenge, per la setmana que bé només restarà descansar.

Però hi ha una tasca, que aquesta sí que ens porta de cap, NO HI HA MANERA DE FER PASSAR ELS NERVIS!!!!!!!!, i es que el dia D cada vegada és més a prop.
Sabem que hem fet els deures, però els nervis sempre hi son.

Tan sols resten 10 dies per que comenci tot. A partir d’ara intentarem escriure un article cada dia.
Mentre duri la cursa i sempre que ens sigui possible, penjarem la crònica de l’etapa cada dia.

1 comentari:

Jordi Marina ha dit...

Anim!!!

Intentaré estar divendres a la presentació!!!