EL NOU REPTE

EL NOU REPTE

dilluns, 27 d’abril de 2009

PRIMERA JORNADA


S'acabat la primera jornada que ha estat molt ajustada, els setze primers han entrat amb 1 minut de diferència i l'ha guanyat el català Ismael Ventura.
Els nostres estan molt satisfets, han comentat que ha estat una etapa amb alternança, començant amb pistes amb molta sorra, seguit d'un ascens amb molta pedra, per acabar amb pistes ràpides fins a l'arribada, atravessant algun poblat pel camí. En resum han estat 87 kilòmetres d'especial i 4 d'enllaç amb desnivells no massa pronunciats, el que ha permès que el grup hagi rodat molt junt. Finalment han quedat als llocs 153, 154 i 155 amb un temps de 5:40 hores a 2 h. dels guanyadors (s'ha de tenir en compta que han perdut temps parant-se per fer-se fotos, etc .....que si no ...)

Si voleu podeu consultar la classificació general.

Anirem intentant penjar fotografies enviades per SMSDemà comença amb la primera jornada de l'etapa marató.

"ETAPA 2 --JORNADA 1 - 28/04/2009
ZAGORA -- BOU-RBIADesnivell de sortida: 742 metres
Desnivell d'arribada: 1017 metres
Cota màxima: 1017 metres
Cota mínima: 712 metres
Longitud total: 88,93 kilòmetre d'especial
Navegació: Sector de navegació sense senyalització de carrera. Us del GPS i RoadBook.
Terreny: Amb pedres i pistes toves.
Dificultat: Alta

Comencen en una pas de sorra i pedres amb 2 kilòmetres amb molta pedra fins la pista principal. Després d'un tram d'asfalt canvia totalment el terreny. Una de les característiques de l'etapa serà la varietat de terrenys, sorrenc al principi, 12 quilometres de navegació, pistes ràpides, pistes amb pedres i un palmerar al final.

Recordem que és una etapa marató, a l'arribada muntaran el campament i no hi haurà assistència mecànica i fisios. Tampoc hi haurà classificació oficial ja que se sumaran les dues jornades.

Si voleu seguir les etapes per televisió, ho donen avui dilluns per teledeporte a les 23 hores, dimarts, dimecres i dijous també per teledeporte a les 22:30 i divendres altre vegada a les 23 hores.

3 comentaris:

Jordi Marina ha dit...

Això està fet!!!

Bon escalfament!!!

Anims per l'etapa Marató!!!

Noe SLopes ha dit...

Felicidades por la primera etapa y fuerza para las siguientes.

Jordis ha dit...

Digueuls-hi que no estan sols, que som molts els que els seguim i els donem anims.
Estan dins l'aventura i això és l més important.

Sempre endavant.

Jordi.