EL NOU REPTE

EL NOU REPTE

diumenge, 22 d’abril del 2012

TORNEM-HI !!


Després del desastre de la setmana Santa, on no vaig poder completar cap sortida en condicions, em trobava cansat, sense forces, amb ganes de fer molts km, però sense gens de gas, vaig decidir canviar el mètode d’entrenament per la Transpyr.  El primer que havia de fer  en primer lloc era una setmaneta de descans. Deixar recuperar el cos i tornar a sortir a entrenar.
Tot i això vaig poder sortir a pedalar 3 dels 4 dies que teníem de festa.
 El dissabte, havia queda`t amb en Ramon Aranda, que està preparant la seva 7ª participació a la Titan Desert. Vàrem quedar a Llançà, ell ja venia pedalant des de Roses.  Ens va sortir una ruta molt ben parida cap el poble abandonat de Moliners i mes amunt el Castell de Moliners.
El diumenge, sortida amb la bici de carretera amb en Ramon Rebollo, amb la intenció de fer el recorregut curt de les Remences + Bracons. Quin fart de patir pujant el primer coll, Capsacosta. Aquí ens varen avançar l’Aulines i en….cony!! no recordo el nom… 2 companys garrotxins de la Titan 2011. La fem petar fins a Sant Pau de Seguries i ells segueixen cap a Coll d’Ares i nosaltres cap a Santigosa, on ens entretenim una estona veien el trial i de dret cap el càmping amb el recorregut inicial canviat. No hi havia manera d’agafar el ritme.
Dilluns, anem a Sant Joan les Fonts a veure l’Open Tactic amb en Ramon, en Jordi i la Berta. Buff !! un altre dia de patir. El ritme era més baix, però el patiment igual.

Doncs res!!! Una setmana de descans i tornem-hi ¡!
Així dons, el diumenge passat surto amb l’Alex, el meu germà, quedem per anar a fer un vol per les Gavarres.
Sortim de casa i comencem per Romanyà, la Ganga, La Bisbal, Madremanya i Els Angels on parem a esmorzar.
Amb la panxa plena baixem a la Creueta, Quart, Cassà i pugem cap a Santa Pellaia, baixem a La Bisbal i altre cop cap a La Ganga i Romanyà per el costat que abans havíem baixat.
Arribem a casa amb prop de 140km. I un munt de metres positius, cansats, si, però havent disfrutat força.

I aquesta setmana que havia de començar novament a entrenar…..me la he passat en blanc. Entre feina i pluja he arribat al diumenge amb 0 km.
Doncs res, som-hi!!
Quedo amb en Jordi Marina per anar a Sant Hilari i al Santuari del Coll, la tornada ja veuríem per on la havíem de fer.
Quant anava cap al punt de trobada se’m trenca una cala de la sabata. Comencem bé!!! Me’n torno a casa faig canvi de sabates  i ja podem començar.
Ritme tranquil fins a Santa Coloma i quant comencem a pujar tot i que ens ho agafem amb calma, fem algun tros força ràpid.
A Sant Hilari parem a fer una coca-cola. M’arriba un watshap que em diu que intenti arribar aviat a casa (compromisos familiars d’última hora). El Coll haurà d’esperar fins a la propera.
Comencem a baixar i convertim la tornada des de Osor en una contrarellotge fins a casa.
Arribem a Llagostera amb quasi 120km i força “cremor” a les cames.

Canvi d’objectius.
El proper cap de setmana anirem a La Marató del Cap de Creus 70km i 2000m+, el propòsit era intentar córrer una mica, però vist l’estat de forma em sembla que intentarem acabar-lo dignament, que no és poc.

El dia 5 de maig marxem una bona colla a la Marató del Monegros 119 km. 

I el dia 13 de maig el primer repte de la temporada, Terra de Remences.

A veure com surt tot.

Salut.
TRANSPYR ON MY MIND


2 comentaris:

Xavi Egara ha dit...

Anims Pere, tots es posar-se amb més calma.
Ens veiem a la Monegros, en Dani també vindrà.
Salut i força

Gerard ha dit...

Pere sóc en Gerard dels desfrenats. Dissabte a les 8 del matí anem a fer la marxa curta del remences des de Besalú, i depen del temps i cames alguna cosa més. Si t'hi vols apuntar tú mateix ja ho saps.
ninxul@gmail.com