EL NOU REPTE

EL NOU REPTE

diumenge, 13 de juny del 2010

TUTE PER LES GAVARRES

Per avui tenia moltes ganes de fer una volta llarga amb btt per les gavarres. Una ruta de 70 km i molt de desnivell, per aixó m’havia d’aixecar una mica aviat i anar per feina ja que no tenia intenció d’arribar massa tard a dinar.

Una altre opció era anar a la sortida del club. Una volta per l’ardenya de uns 40 km i també amb força desnivell.
Abans d’anar a dormir ja ho havia descartat, aniria a fer la volta llarga per les gavarres ja que m’he inscrit a la VIPXTREM, una marxa/cursa/marató que es farà el 10 de juliol a Poblet, Tarragona. Es una marxa de 130 km i 3200m de desnivell, i com que porto un mes molt i molt gos, ara el que em convé mes es anar sumant km i desnivell.

Perfil Vipextrem


On erem? Ah si!!! Dons això…… ja havia decidit anar a fer la volta llarga per les gavarres, peró la mandra m’ha guanyat.
Canvi de plans.
He dormit una miqueta mes i m’he llevat per anar a trobar els companys de club i fer la sortida amb ells.

A les 9am en punt arribo al pavelló d’esports on quedem sempre. Uhmmm???? No hi ningú, raro, raro.
Espero 5 minuts….espero 10 minuts….i no ve ningú. Vaig cap a la porta del pabelló on hi ha el calendari de sortides i si, diumenge 13 sortida per l’ardenya. No ho entenc.
Hosti!!!! A les 8h….. Posa hora de sortida a les 8h.!!!!!!!

Merda….I ara que? Puc pujar per carretera fins a Can Crispins i enganxar-los abans de pujar “la trencada”. I si han decidit canviar de ruta?
Res… decidit… Cap a les gavarres. No tinc Temps de fer el recorregut llarg, ja improvisaré alguna cosa.
Serán menys km però miraré de fer-los rapidillo.
Me’n vaig cap “la cabra penjada” ( sempre he volgut saber per que es diu així aquest indret) i segueixo pujant cap a can Llach. Hi arribo en 50 minuts, està molt bé.
Segueixo cap el Puig d’Arques. Aquí dalt es on hi ha el pirulí/radar del temps. Des de aquí es des de on en MiniMolina prem el botó de la pluja per que no puguem sortir a pedalar. Je je..

Radar





On érem? Ah si!!! Segueixo endavant i em trobo en Nava i els seus companys de l’escoleta btt. Estan buscant corriols. La fem petar un parell de minuts i segueixo cap a la Ganga.
Baixada amb tranquil•litat ja que es un pista molt ample per la que hi pugen forces 4x4. Arribo a la ctra de la ganga, mitja volta i a desfer el camí fet. Es una pujada llarga, llarga. Feia un parell d’anys que no hi pujava per aquí. L’últim cop vaig trigar quasi una hora en fer la pujada, avui una hora justa entre baixar i pujar.
Aquesta pujada es llarga, peró a més durant força estona es va veient el putu pirulo allà dalt, lluny, molt lluny. I a més sempre, sempre hi fot molta calor.

Arribo a dalt i torno a baixar fins Can Llach i m’enfilo cap el “ Coll del matxo mort”, aquest ja no em pregunto per que es diu així, ja que hi han un parell de rampes que fan molt de mal.
Agafo la pista dels Metjes i vaig baixant cap a Cassà. Ja no em queda aigua i encara vull pujar Coll de Llumeneres…..Però ja no tinc aigua. Hauria de baixar a cassà i després recular. Miro el rellotge, faig càlculs ràpids i veig que si tiro cap a Llagostera encara em trobaré els companys de club fent la cerveseta.
Contrarellotge fins a Can Cassoles i em trobo en Pep en Tià i en Victor. M’expliquen els incidents que han tingut avui amb varies caigudes . Fem la cervesa, anem planificant la sortida de 4 dies que farem a l’estiu i a dinar.

Al final 56 km de btt gas a fondu i amb un bon tute a les cames.
Salut.

2 comentaris:

Jordi Marina ha dit...

Te bona pinta la ViPXtrem aquesta.... jo com ara escalfaré el sofà una temporada... pos no m'apunto!!! je, je

nikabike ha dit...

Bé Pere, aprofitant el temps al màxim!!
A veure si t'apuntes a la kedada del 3 de juliol!!!!