EL NOU REPTE

EL NOU REPTE

divendres, 8 de gener del 2010

COCTELERA

Si en una coctelera hi posem aigua, fred, vent, neu, mitges vacances i compromisos familiars, hi posem glaç i ho barregem tot surt un fastigós còctel anomenat “rodillo”.

Quatre dies seguits mirant la paret del davant, pedalant com un …. com un …… desorientat? a punt de agafar complexa de hàmster donant voltes a la rodeta de la gàbia.
Quatre dies que sumen 8 hores de pedaleig frenètic deixa’n volar els pensaments, però també posant en ordre les idees.

Han estat quatre dies molt durs.

El que m’agrada mes d’aquesta vida que m’ha tocat es sortir a pedalar i una de les coses que m’agraden menys son les sessions de rodillo.
Però aquesta setmana ha estat diferent, aquest dies m’han servit per quasi bé decidir quina bicicleta vindrà a casa i m’acompanyarà a el Marroc.
Fins l’últim moment he esperat que els reis ( almenys per un cop) em portessin un regalet amb dues rodes……Bé, no ha estat així. Al final deixaré de creure-hi.

No puc esperar gaire més, i haig de prendre una decisió.

Tinc 4 opcions:
- Giant ATX Pro:
- Un cuadre de alumini molt reforçat i muntatge al meu gust, transmissió XT, forquilla Fox 100mm(agafada de amagatotis de la meva filla), rodes cross ride i alguns components que tinc per casa. Es la opció mes econòmica.

- Cube XMS:
- He trobat una oferta molt bona i es una molt bona bici per el tipus de mountanbike que practico: rallimaratósortidespanchangueres.

- Canyon Nerve:
Molt semblant a la cube.

- L’ànima del desert:
- De moment es la que més m’interessa. Però també es en la que més dubtes tinc.

Si aquest cap de setmana fa una mica de bon temps ( ja han dit que no serà així) sortiré amb la flaca, si segueixo amb el rodillo de ben segur que acabaré prenent una decisió, tampoc vull precipitar-me.
Si voleu podeu apostar per les candidates.

Salut.

2 comentaris:

Arreplegatsbtt ha dit...

Uy Pere... això d'escollir la bici...

1. La GIANT és un quadre pesat i rígid... que ja no estem per segons que!!! Una bona opció per competir, i si el que conta són els cales (importantísim)

2. La Cube és una bona bici doble per iniciar-se, amb canvi XT i polsadors SLX. La suspensió una RECON... una interessant opció si tens un bon preu!!! (Garantia 5 anys)

3. Canyon Nerve... desconec l'equipament que porta i no se si te 120mm de recorregut... una mica massa pensant en la TITAN i l'ideal pels nostres camins!!!

4. L'anima del desert???? Que cabron!!! Ja t'explicaràs!!!! no?

Has mirat alguna EPIC de 2a ma????

Abrigat dissabte i diumenge!!!

Al final sortiré dissabte al matí... a la tarda ja m'han enganxat per anar de Rebaixes...grrr!!!! I diumenge amb en MAD i l'Arnau!!!

Arreplegatsbtt ha dit...

S'ha decidit alguna cosa... estem intrigadisims amb l'anima del desert!!!!