EL NOU REPTE

EL NOU REPTE

divendres, 1 de maig del 2009

CINQUENA JORNADA

AIXÒ S’ACABAT. Com preveiem ahir, i sense gaires problemes han fet la darrera etapa que ha estat molt curta, han arribat tots tres junts després de 5:40 hores i han assolit l’objectiu inicial: ARRIBAR AL FINAL. No he pogut parlar amb ells, peró juraria que trigaran uns dies a plantejar-se la participació de l’any vinent.
Finalment la prova l’ha guanyat l’Israel Núñez amb 19 hores 10 minuts seguit per l’Ismael Ventura a 20 minuts i del Melcior Mauri. En Quim ha acabat 113 a 12:27 hores del primer i en Pep i en Pere 120 i 122 a més de 14 hores, peró repeteixo, l’objectiu era poder acabar i això ja no els hi treu ningú. Si voleu consultar la classificació general feu click aquí.

Demà arriban a Barcelona a les 18:15 i un grup els anem a esperar a l’aeroport. Segú que d’aquí uns dies es munta alguna cosa pel poble per celebrar-ho.

Bé doncs, jo hem despedeixo, i deixo el blog per ells que segú que hi deixeran totes les experiències d’aquests cins dies de competició.
FELICITATS A TOTS TRES CAMPIONS.

Salut,
Robert

1 comentari:

Jordis ha dit...

Felicitats a tots tres i gràcies també als que heu anat omplint el blog dia a dia i que ens ha permés seguir els esdeveniments dels titans.

Moltes gràcies.

Jordi.