EL NOU REPTE

EL NOU REPTE

dimarts, 9 de desembre del 2008

INSCRITS!


Ja estem inscrits!!!!


Ja hem fet un pas més, ens hem inscrit a la Nissan Titan Desert.

El preu d’inscripció d’aquesta prova fa que molta gent ni s’ho plantegi. És car.
Per ser una cursa de bicis, és car. Però,es que és més que una cursa. És, sobretot, la carrera de la superació personal.

Es tracta d’una carrera, d’una competició, però sobretot i per a la majoria, d’ un repte. El repte d’aconseguir enfrontar-se al desert, a la calor i a la distància.

Un cop analitzem tots els serveis; cotxes de seguiment de cursa, els camions de logística, helicòpters medicalitzats, hospital de campanya, les haimas i els serveis dels campaments , veiem que no es un preu desorbitat.

Bé, ara que ja estem inscrits, seguim endavant amb les altres tasques.

- Patrocinadors:
Seguim buscant patrocinadors. Això tampoc es feina fàcil i menys en aquest dies de crisis.

-La bici:
Això més endavant ja donarà per fer algun article, però de moment anem buscant els tipus de pneumàtics , els diferents suports per els estris d’orientació, eines, fotografia, vídeo etc..

-L’entrenament:
Hem incrementat molt les hores d’entrenament que havíem fet fins ara, de fet, mai havíem entrenat, tan sols fèiem les sortides de cap de setmana.
Ara la cosa va de debò i seguim un pla d’entrenament molt ben estructurat, fent quatre o cinc sessions setmanals.

Compaginar l’entrenament amb la feina , amb la família, amb l’organització de la marxa btt llagostera amb les poques hores de sol que tenim , tampoc es fàcil.

Seguim endavant.

1 comentari:

Llàtzer ha dit...

Enhorabona companys per la iniciativa. Vaig rebre el vostre correu, seguirem l'aventura. Si, els Catars foren durs... i la ruta també.
Salutacions, Llàtzer.