EL NOU REPTE

EL NOU REPTE

dissabte, 27 de novembre del 2010

ALIMENTA TUS PEDALADAS


Ja tinc el nou llibre de Chema Arguedas, Alimenta Tus Pedaladas.

Ara ja fa dos anys que va publicar el seu primer llibre, Planifica Tus Pedaladas y ja va per la 4ª edició.
Amb Planifica som molts els que hem après a organitzar-nos un pla d’entrenament o si mès no a saber el que hauríem de fer i qué passa si ho fem i qué passa si no ho fem.

Alimenta Tus Pedaladas no és un llibre amb una dieta meravellosa, ni te la formula de la coca cola, però sí que ens ensenyarà a calcular el nostre consum calòric i a decidir el nostre menú diari en funció dels entrenaments, curses o sortides programades.

Fins ara, jo només sabia que el dia abans d’una sortida forta s’havia de fer una bona càrrega de carbohidrats. Bé, sembla que hi ha moltes més coses.

A partir de la setmana que vé el podeu trobar a totes les botigues Decatlhon.
Si abans de comprar-lo en voleu saber més coses, envieu un mail a alimentatuspedaladas@gmail.com i en Chema mateix us enviarà un resum. Si em deixeu el mail us l’enviaré jo mateix.

Salut.

dilluns, 15 de novembre del 2010

QUIN VICI! ! !

I es que quan algú té un vici el millor que pot fer és reconeixer-ho, o almenys és això el que recomanen.
Hi ha gent que beu, gent que juga a les màquines o a els casinos o gent que es droga, jo també en tinc un.
Son vicis cars, vicis que et roben moltes hores, que et destrossen el cos i el cap……
Això és el que em passa a mi.
Tinc un vici molt seriós, i el primer que haig de fer és confessar-lo en públic:

Soc adicte a la Titan Desert. M’he tornat a inscriure a aquesta cursa.

Ufff!!!! ja està, ja ho he dit. Ja em sento més bé.

Si tot va bé, el proper 9 de maig estaré per tercer cop seguit a la sortida de la Titan i uns dies més tard haig d’estar a l’arribada per tercer cop consecutiu. Després ja començaré la rehabilitació.

Sí. Ja ho sé. Ara em direu que hi han més curses a part de la Titan??? Si, si que n’hi han més, però cap més es fa a el fantàstic desert del Marroc.

Sí. Ja ho sé. Ara em direu que hi han curses més dures????? Bé, tampoc tantes…..un parell o tres i el tema dates i vacances també és un factor a tenir en compte.

Que és una cursa molt cara???? Un cop et mires tot el pack i ho compares amb altres curses veus que el preu no es desorbitat.

I ara em direu……Bé no cal que em dieu res mes, els malats d’aquests vicis sempre trobarem respostes per justificar la nostre actitud.

A partir d’aquesta setmana començaré a entrenar. Si em veieu per la carretera, si us plau, no em mireu amb cara de pena, sóc un malalt que necessita ajuda. Si aneu amb cotxe, feu sonar el clàxon, i si aneu amb bici i em saludeu ja en faig prou.



Ara començare a mirar el calendari de curses per l'any que bé. La primera que em perdo será la Remences. També m'agradaria fer el soplao i alguna brevet de les curtetes i algún marató btt, ja ho veurem....
SALUT.